NorrköpingNyheterÖstergötland

Kraftig explosion sprängde garage

En kraftig smäll hördes strax före klockan ett natten mot måndagen i Klockaretorpet i Norrköping.

Räddningstjänst och polis larmades till platsen. Vid framkomst visar det sig att en del av en garagelänga på Mathilda Jungstedts gata har exploderat. Vittnen på plats berättar om en extremt hög smäll och explosionen var så kraftig att taket rasade in och portar slungades iväg. Lyckligtvis nog så kom ingen person i vägen för brädor och annat material som flög iväg.

Inledningsvis spärrades ett stort område av och ett större antal polispatruller anslöt till platsen. I nuläget vet man inte vad som orsakat explosionen. En teknisk undersökning kommer att utföras under måndagen.

Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse och polisen är mycket intresserade av iakttagelser som gjorts i anslutning till Klockaretorpet och Moa Martinsson Gata.

Relaterade artiklar

Back to top button