KulturNorrköpingÖstergötland

Norrköping: Meet of the month på Stadium Arena

På lördagskvällen var det återigen dags för bilträffen Meet of the month i Norrköping.

Bil- och hojentusiaster kom från när och fjärran för att ställa ut eller besöka träffen som är den tredje för året. Denna gång hölls den på Stadium Arenas parkeringsyta som fylldes till bristningsgränsen.

Polisen höll sig i närheten under hela kvällen, något som förmodligen ledde till att en del bilister lämnade platsen med lika bra däckmönster som vid ankomst. Att några ingripanden skulle ha skett har inte rapporterats. Däremot inträffade det en trafikolycka mellan en radiostyrd Saab och en bil i skala 1:1 av okänt märke. Saaben blev totalt demolerad.

Följ Team Radioactive på Facebook för att hålla dig uppdaterad om kommande träffar.

Relaterade artiklar

Back to top button