1.7 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Norrköping: Stor vattenläcka i Haga

Breda vägen i Norrköping förvandlades strax före lunchtid på lördagen till en porlande bäck. En dricksvattenledning har sprungit läck och vatten trycktes upp ur marken på flera ställen. Polis larmades till platsen och stängde av vägen för trafik mellan Norralundsgatan och Rågången. Bilägare, vars bilar stod parkerade där man befarade att marken kunde undermineras, fick samtal eller SMS från polisen. När vattnet stängts av, med hjälp av lagens långa arm, uppstod håligheter på flera platser på grund av allt bortspolat grus. Räddningstjänsten har varit på plats för konsultation, men lämnat utan åtgärd. Boende i anslutning till läckan riskerar nu att bli utan vatten och när grävning skall kommer det bli ont om de redan få parkeringarna som finns i området. Saknar man vatten i kranen så finns brandposter på Bredavägen/Norralundsgatan och Rågången/Karlshovsvägen. Aktuell driftinformation bör finnas på Norrköping vatten och avfalls hemsida.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På söndagskvällen larmades räddningstjänst och ambulans om en misstänkt brand på Breda vägen i...
Strax före klockan två på lördagsnatten inkom larm om lägenhetsbrand på Enebymovägen i Norrköping. Räddningstjänst,...
Vid 18-tiden larmades räddningstjänsten om en brand i en villa på Kapplandsgatan i Norrköping. Det...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
1.7 ° C
3 °
1 °
86 %
3.6kmh
1 %
tis
11 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
4 °