NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Kraftig villabrand i Brånnestad

Vid 18.20-tiden på torsdagskvällen larmades räddningstjänsten till brand i ett kedjehus på Ånestadsgatan i Norrköping.

När räddningstjänsten anlände till platsen brann det kraftigt i en av de tre sammanbyggda villorna. Branden spreds nästan omgående till ännu ett av husen. Alla tre husen är kraftigt brandskadade, men ingen person har kommit till skada.

Branden skall enligt uppgifter ha startat vid en gasolgrill och en rådig granne försökte släcka eldsvådan, dessvärre utan större framgång. Två kraftiga smällar har hörts från platsen, det är förmodligen gasoltuber som exploderat.

Branden innebär också att kollektivtrafikens linje 119 till Rambodal får ta en annan färdväg efter Smedby resten av trafikdygnet.

Relaterade artiklar

Back to top button