1 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Norrköping: Polisen skärper tillsynen på Himmelstalund

Polisen har under den senare tiden ökat sin närvaro på Himmelstalundsområdet i Norrköping med anledning av de oseriösa utländska hantverkare som sedan slutet på april slagit läger i området. Trots flera försök att avhysa sällskapet så bor de fortfarande kvar i området. Det handlar om ett 20-tal husvagnsekipage från dom brittiska öarna. I fredags greps en man misstänkt för att ha försökt att köra på en kvinna på området. Mannen försökte gömma sig, men kunde tack vare bra signalementsuppgifter från den påkörda kvinnan senare identifieras. Tidigare i veckan har det skrivits ut böter på grund av att förare från sällskapet kört med obältade barn i fordon i anslutning till Himmelstalund. – Vi fortsätter med att ha tillsyn på området och vi griper in när vi har rätt att göra det, säger John Andåker, yttre befäl och samordnare i Norrköping. Missnöjet bland kommuninnevånarna är mycket stort. Många känner sig också otrygga och undviker att vistas i området. Nyhetswebben har utsatts för hot vid flera tillfällen i samband med bevakning av händelseutvecklingen i området.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Under tidiga onsdagskvällen jagade Norrköpingspolisen en bilist som vägrat stanna på polismans tecken. Jakten...
Nu är det klart var vaccinationerna av allmänheten i Norrköpings kommun kommer att ske,...
Vid 20.20-tiden på lördagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand vid Himmelstalund...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
1 ° C
1 °
1 °
86 %
7.2kmh
90 %
ons
2 °
tor
4 °
fre
2 °
lör
4 °
sön
3 °