3 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Norrköping: Utryckning blev tre flugor i en smäll

Räddningstjänst och polis larmades på torsdagskvällen om en brand i Eneby centrum i Norrköping. Larmet om branden inkom vid klockan 22.40 och det var en papperskorg utanför Netto som brann. En polispatrull var först på plats och kunde släcka elden med pulversläckare. För räddningstjänsten återstod bara kontroll och eftersläckning. Brandorsaken är okänd, men en person sågs springa omkring med en grill på platsen. Det är dock oklart om det hänger samman med branden. I samband med att polisen var på plats kunde de även passa på att omhänderta en person utanför Eneby centrum som inte kunde ta hand om sig själv. Brandmännen upptäckte också ett kabelskåp som stod uppbrutet och vidöppet. Räddningspersonalen kunde med hjälp av en elskåpsnyckel stänga skåpet där kablar med mycket kraftig ström var helt blottade.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax efter midnatt gick inbrottslarmet i Icabutiken i Eneby centrum i Norrköping. Polisen fick larmet...
Vid halv tre-tiden på nyårsnatten larmades räddningstjänst och ambulans om brand i en lägenhet...
Strax före tolvslaget larmades räddningstjänst och polis om containerbrand bakom Jysk och City gross...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
3 ° C
3 °
3 °
65 %
3.6kmh
0 %
lör
8 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °
ons
1 °