-4 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Norrköping: Avhysning av utländska hantverkare

Klockan 15 slog representanter från kronofogdemyndigheten och polis till mot husvagnslägret på parkeringen utanför Curlinghallen på Himmelstalund i Norrköping. Det är kommunen som för tredje gången tagit kronofogden till hjälp för att få de utländska hantverkarna att flytta. När tiden så var inne för att verkställa avhysningsbeslutet gick man vagn för vagn och knackade dörr. Få av de boende i lägret var till en början på plats, men allt eftersom tiden gick började lägret fyllas på med folk. Under tiden lekte barnen på parkeringsplatsen bland annat genom att skjuta med slangbella på kronoinspektörerna. Polis fanns hela tiden på plats för att garantera säkerheten. Vid 17-tiden började vagnarna rulla ut från parkeringen, men som det såg ut så åkte de tillbaka till ruta ett. Det vill säga den plats man redan avhysts ifrån och som man kan läsa om här.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Under tidiga onsdagskvällen jagade Norrköpingspolisen en bilist som vägrat stanna på polismans tecken. Jakten...
Nu är det klart var vaccinationerna av allmänheten i Norrköpings kommun kommer att ske,...
Vid 20.20-tiden på lördagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand vid Himmelstalund...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-4 ° C
-3 °
-5 °
80 %
3.1kmh
1 %
fre
3 °
lör
4 °
sön
3 °
mån
1 °
tis
3 °