9.1 C
Norrköping
fredag, februari 26, 2021

Norrköping: Kringresande hantverkare har slagit upp nytt läger

De utländska kringresande hantverkarna har slagit upp ett nytt läger på en parkeringsplats utanför Norrköpings curlinghall. Detta efter att ha blivit avhysta från den parkeringsplats nära Himmelstalunds camping de sedan drygt två veckor ockuperat. Man flyttade först till mark som hyrs av en ridklubb där man bland annat rider med islandshästar. Där blev man dock inte långvariga, utan tvingades flytta ännu en gång. Nu står det alltså ett 15-tal husvagnar och minst lika många bilar på parkeringen mellan Himmelstalundshallen och Racketstadion. Man breder ut sig rätt ordentligt med tvättmaskiner, elverk och stora gasoltuber utanför vagnarna. När Nyhetswebben var på plats för att dokumentera eländet så blev stämningen snabbt hotfull med många ramsor av engelska okvädningsord som följd. På måndagskvällen larmades polis till campingen då det uppstått hotfull stämning när personer inte fick tillgång till duscharna för betalande gäster. Om det var personer ur detta sällskap är ännu oklart.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Under tidiga onsdagskvällen jagade Norrköpingspolisen en bilist som vägrat stanna på polismans tecken. Jakten...
Nu är det klart var vaccinationerna av allmänheten i Norrköpings kommun kommer att ske,...
Vid 20.20-tiden på lördagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand vid Himmelstalund...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
9.1 ° C
10 °
7.8 °
53 %
9.3kmh
0 %
fre
10 °
lör
7 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °