3 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Linköping: Polisen varnar för utländska vägpirater

Polisen i Östergötland kontaktades på torsdagen av flera trafikanter som misstänkte att vägpirater befann sig på länsväg 636 nära Kåparpsrondellen. En utlandsregistrerad bil stod parkerad vid sidan av vägen och en man försökte få förbipasserande bilister att stanna. När polisen kom till platsen kontrollerade man bilen och det tillhörande sällskapet. De uppgav att de fått slut på bränsle, men efter kontrollen kunde bilen trots allt rulla vidare för egen maskin. Noterbart är att samma bil och personerna däri kontrollerats tidigare under dagen av polis. Då på länsväg 134 i höjd med Pinnarp efter att en polispatrull fattat misstankar om att personerna kunde ägna sig åt brottslig verksamhet. Inget brott kunde konstateras vid någon av kontrollerna. Polisen uppmanar allmänheten att fortsätta larma angående misstankar gällande så kallade vägpirater.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

De senaste dagarnas töväder har gjort isarna i länet mer förrädiska. Mildare väder i...
SMHI har utfärdat en klass 1-varning för mycket hårda vindbyar i Östergötland. Varningen gäller på...
Det var vid 15.30-tiden på tisdagseftermiddagen som larm inkom om två trafikolyckor nära varandra...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
3 ° C
3 °
3 °
65 %
3.6kmh
0 %
lör
8 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °
ons
1 °