NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Grov misshandel i Haga – två gripna

Polis och ambulans larmades på måndagskvällen om ett bråk på en adress i Haga i Norrköping.

Larmet inkom vid 21-tiden och enligt de första uppgifterna skulle flera personer vara inblandade i bråket. En av de personer som påträffas på platsen blöder från en sårskada. Den skadade, en man, är förd till sjukhus för vård.

Polisen har upprättat två utredningar med anledning av det inträffade. En utredning med brottsrubriceringen grov misshandel och en misshandel. Två personer är gripna som skäligen misstänkta för grov misshandel respektive misshandel. De båda gripna är båda män i 40- respektive 50-årsåldern.

Polisen arbetar ännu på platsen och håller förhör med drabbade och vittnen, samt knackar dörr för att eventuellt få ytterligare information.

Relaterade artiklar

Back to top button