NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: En till sjukhus efter biljakt

Det var strax efter klockan 16 som polisen i Norrköping skulle stoppa och kontrollera en avställd personbil som ett kortare efterföljande inleddes.

Istället för att stanna så trampade bilisten på gasen och försökte köra ifrån patrullen. Färden gick Norra Promenaden neråt och i början av Kommendantvägen körde den flyende bilen genom stängslet på reningsverket och kraschar med ett träd.

Räddningstjänst och ambulans tillkallades och taket på bilen fick klippas upp för att få ut en skadad person som sedan förs med ambulans till sjukhus.

Inledningsvis misstänkte man att föraren lyckats smita från platsen och lämnat sin medpassagerare fastklämd i bilen. Polisen sökte därför i närområdet efter den misstänkt försvunne föraren, bland annat med hund.

Relaterade artiklar

Back to top button