9.1 C
Norrköping
fredag, februari 26, 2021

Norrköping: En till sjukhus efter biljakt

Det var strax efter klockan 16 som polisen i Norrköping skulle stoppa och kontrollera en avställd personbil som ett kortare efterföljande inleddes. Istället för att stanna så trampade bilisten på gasen och försökte köra ifrån patrullen. Färden gick Norra Promenaden neråt och i början av Kommendantvägen körde den flyende bilen genom stängslet på reningsverket och kraschar med ett träd. Räddningstjänst och ambulans tillkallades och taket på bilen fick klippas upp för att få ut en skadad person som sedan förs med ambulans till sjukhus. Inledningsvis misstänkte man att föraren lyckats smita från platsen och lämnat sin medpassagerare fastklämd i bilen. Polisen sökte därför i närområdet efter den misstänkt försvunne föraren, bland annat med hund.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På måndagskvällen larmades polisen om en singelolycka på Spelmansgatan i Norrköping. Larmet kom till polisen...
Vid halv åtta-tiden på onsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på...
Vid 16-tiden på torsdagen inkom larm om singelolycka på Simonstorpsvägen strax utanför Rejmyre. Räddningstjänst, ambulans...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
9.1 ° C
10 °
7.8 °
53 %
9.3kmh
0 %
fre
10 °
lör
7 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °