LinköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Linköping: Polisbil lappades av missnöjd medborgare

Linköpingspolisen fick för en tid sedan motta ett surt meddelande från en missnöjd medborgare angående att man lånat en parkeringsplats, på sin Facebooksida bemöter polisen den arga lappen.

– Ibland får vi direkt feedback från både nöjda och missnöjda medborgare. Vi vill därför passa på att tacka dig som ofrivilligt lånade ut din parkering en halvtimma för en tid sedan. Tack vare din parkering kunde vi gripa och låsa in en kriminell person som kommer att bli kvar hos oss ett bra tag till.

-Du som skrev lappen har bidragit till att rädda livet på ett antal ungdomar som den dagen inte fick tillgång till de livsfarliga droger som vi istället kunde förstöra. Även det stöldgods som personen förvarade åt sina kumpaner har återgått till sina ägare.

Personen som utfärdat meddelandet är troligen densamme som hyr parkeringsplatsen. Polisen får ofta kritik för sitt sätt att parkera, men det är viktigt att polismännen har nära till sitt fordon för att snabbt kunna rycka ut om någon är i nöd.

Relaterade artiklar

Back to top button