-2.7 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Norrköping: Apoteksrånare gripna utanför Åby

Strax efter klockan 12 larmades polisen till ett apotek på Nyköpingsvägen i Åby utanför Norrköping efter samtal om maskerade män med tillhyggen. Kort därefter inkommer ett överfallslarm till polisens ledningscentral. Tre maskerade män hade genomfört ett rån mot apoteket och tillgripit kontanter. Gärningsmännen flydde sedan från platsen i en mörk Ford Mondeo. Flyktbilen påträffades mellan Näkna-avfarterna på riksväg 55 norr om Åby. En stor sökinsats inleddes med hundpatruller och helikopter. Polisens hundförare spårade snart upp två av rånarna som kunde gripas någon kilometer ut i terrängen från bilen. Efter tips från allmänheten kunde den tredje gärningsmannen gripas då denne tagit sig tillbaka mot Åby. Han greps på en busshållplats i Ättetorp varpå insatsen kunde blåsas av.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, under lördagskvällen till en adress i Ektorp, Norrköping, med anledning av ett...
Strax efter klockan 18 larmades polisen om ett personrån på Hantverkaregatan i Norrköping. En kvinna...
Under lördagskvällen och natten mot söndagen sökte ett stort polispådrag efter en kvinna i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-2.7 ° C
-2 °
-3 °
68 %
3.1kmh
21 %
fre
3 °
lör
4 °
sön
3 °
mån
1 °
tis
-0 °