6 C
Norrköping
måndag, april 12, 2021

Norrköping: Misstänkt rattfylla nära att köra på polis

Klockan 21.07 fick polisen samtal om att en skåpbil kört in i en parkerad bil på Stensgatan i Norrköping. Skåpbilen har därefter avvikit från olycksplatsen i hög fart. Under färden skall skåpbilen ha framförts vingligt och varit nära att krocka med andra bilar. Några minuter senare var en polispatrull som hade trafikkontroll på De Geersgatan nära att bli påkörda av den aktuella skåpbilen. Föraren valde att inte stanna på polismans tecken varpå polismannen blev tvungen att kasta sig undan för att inte bli påkörd. Skåpbilen, som hade punktering, fortsatte sedan med polisbilen efter sig. På Ståthögaleden, i höjd med Shell, fick man stopp på bilen. Föraren, en man i 45-årsåldern, greps misstänkt för grov misshandel samt rattfylleri. Skåpbilen togs i beslag.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot söndagen larmades polis och ambulans till City gross parkering på Ingelsta i...
Vid 14.30-tiden på fredagseftermiddagen fick polisen flera larmsamtal om bråk vid Söder Tull i...
Vid lunchtid på onsdagen inträffade en olycka på Ståthögaleden i Norrköping. I Ståthögarondellen hade en...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
6 ° C
6 °
6 °
70 %
6.7kmh
75 %
mån
6 °
tis
6 °
ons
7 °
tor
10 °
fre
12 °