NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Kvinna utsatt för rånförsök i Eneby centrum

Klockan 14.40 inkom larm till polisen från en person som berättar att hon blivit utsatt för ett rånförsök vid Eneby centrum i Norrköping.

En man på cykel skall ha kommit fram till anmälaren och visat visat ett pistolliknande föremål. Han har sedan sagt att han skulle ha anmälarens väska med pengar. Av någon anledning lämnade gärningsmannen platsen på cykel utan att ha fått med sig något rånbyte.

Flertalet polispatruller cirkulerade i det aktuella området och redan efter några minuters letande hade en av patrullerna gripit en misstänkt person. Den misstänkte, en man i en 25-årsåldern, hade en pistolattrapp i en väska. Han är nu förd till polisstationen för förhör.

Relaterade artiklar

Back to top button