5.5 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Linköping: En till sjukhus efter lastbilsolycka på E4

Vid 21.15-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis till E4 norrgående mellan Linköping och Norrköping efter larm om lastbilsolycka. Strax norr om Herrbeta hade en lastbil lastad med 20 ton rapsolja av okänd anledning gått av vägen och vält. I samband med olyckan gick lastbilens bränsletankar sönder och omkring 400 liter diesel rann ut i diket. Chauffören, en man, var kvar i fordonet när räddningspersonal anlände till olycksplatsen. Efter att ha hjälpts ut ur hytten fördes mannen med ambulans till US i Linköping med lindriga skador. Olyckan orsakade inga större störningar i trafiken då ett körfält kunde hållas öppet under räddningsarbetet. När överpumpning av last och bärgningen skall ske kommer framkomligheten att vara mycket begränsad.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid halv åtta-tiden på onsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på...
Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...
På onsdagskvällen inträffade en olycka med lastbil på Kommendantvägen i Norrköping. En container hade lossnat...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
5.5 ° C
6 °
4.4 °
70 %
4.6kmh
0 %
tis
10 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
1 °
lör
5 °