NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Storbrand i Slottshagen

En brand utbröt natten mot fredagen på ett företag i Slottshagen i Norrköping.Larmet om branden inkom vid 00.45-tiden och när brandmännen anlände till platsen stod hela företaget i lågor. Företaget arbetar med lastpallar och branden, som kunde ses från stora delar av staden, spred sig med väldig kraft. Utöver ett stort antal pallar som brann upp så förstördes även en bil och två truckar.Räddningstjänsten fick koncentrera sig på att förhindra spridning till intilliggande tomter. Trafiken på Hanholmsvägen stoppades och polisen dirigerade om trafiken på andra vägar.Vad som orsakat branden är ännu inte känt. Brandplatsen kommer att spärras av och en teknisk undersökning kommer att utföras.

Relaterade artiklar

Back to top button