-4 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Norrköping: Amorösa aktiviteter under färd på E4

En anmälare larmade klockan 16:59 polisen då man observerat en bil av märket Lexus som uppträdde märkligt på E4. Enligt anmälaren skulle bilens förare och en kvinnlig passagerare ha ägnat sig åt amorösa aktiviteter under färd vilket resulterat i att den aktuella bilen framförts vingligt och ryckigt. Anmälaren, som hade iakttagit det hela i södergående körriktning och i höjd med Norsholmsbron upplevde att den misstänkta bilen framfördes trafikfarligt. Anmälaren uppgav också att den misstänkta bilen varit nära att krocka med framförvarande fordon vid ett flertal tillfällen, samt att farliga filbyten genomförts. Polisen letade efter den vinglande bilen på E4, dock utan att hitta den. Den förare som framför ett fordon på ett trafikfarligt sätt kan göra sig skyldig till vårdslöshet i trafik.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid halv åtta-tiden på onsdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på...
Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...
Strax efter klockan tio larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka vid Västerby...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-4 ° C
-3 °
-5 °
80 %
3.1kmh
1 %
fre
3 °
lör
4 °
sön
3 °
mån
1 °
tis
3 °