NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Seriekrock på Riksvägen

Vid 15.20-tiden inkom larm om trafikolycka mellan flera fordon på Riksvägen i Norrköping.

I höjd med Himmelstalund hade tre personbilar krockat i en kö som uppstått till följd av en olycka mellan en bilist och en cyklist i Finspångsrondellen.

Räddningstjänst, polis och flera ambulanser larmades till platsen och trafiken stängdes av i norrgående riktning med långa köer som följd. Det uppstod också trafikproblem på vägar som anslöt mot Norra Promenaden och Kungsgatan då många valt att köra genom Folkparken.

Minst en person skall ha fått föras till sjukhus efter att ha plockats ut genom bakluckan på en av de inblandade bilarna. I övrigt är det oklart hur många som drabbades, men ingen skall vara allvarligt skadad.

Relaterade artiklar

Back to top button