1 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Norrköping: Seriekrock på Riksvägen

Vid 15.20-tiden inkom larm om trafikolycka mellan flera fordon på Riksvägen i Norrköping. I höjd med Himmelstalund hade tre personbilar krockat i en kö som uppstått till följd av en olycka mellan en bilist och en cyklist i Finspångsrondellen. Räddningstjänst, polis och flera ambulanser larmades till platsen och trafiken stängdes av i norrgående riktning med långa köer som följd. Det uppstod också trafikproblem på vägar som anslöt mot Norra Promenaden och Kungsgatan då många valt att köra genom Folkparken. Minst en person skall ha fått föras till sjukhus efter att ha plockats ut genom bakluckan på en av de inblandade bilarna. I övrigt är det oklart hur många som drabbades, men ingen skall vara allvarligt skadad.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 02.38 natten mot måndag och i samband med en fordons- och förarkontroll på...
Strax efter klockan 21 på torsdagskvällen larmades räddningsenheter till Ektorp i Norrköping med anledning...
På fredagsmorgonen larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Gamla Övägen i Norrköping. Enligt larmet skulle...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
1 ° C
1 °
1 °
86 %
7.2kmh
90 %
ons
2 °
tor
4 °
fre
2 °
lör
4 °
sön
3 °