-0.5 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Rikskänd polispickup gästade Norrköping

Många höjde på ögonbrynen när den numera rikskända ‘fejkade’ polisbilen var på besök i Norrköping på lördagen. Nyhetswebben fick växla några ord med ägaren. Sedan Kim fick tillbaka sin bil från polisens beslag har han inte blivit stoppad och kontrollerad lika ofta som tidigare. När beslutet togs om att bilen skulle beslagtas så sattes Kim i en ‘äkta’ polisbuss i nästan en timmes tid utan att berätta vad han var misstänkt för. Ett tjugotal polismän deltog i ingripandet. Polisen fick dock lov att lämna tillbaka bilen då inget brott begåtts och istället upprättades en anmälan avseende tjänstefel.
FOTO: NIKLAS LUKS
Bakgrunden till bilens uppseendeväckande utseende var att man ville få den att sticka ut från mängden. Bland annat för att marknadsföra bilklubben No Shame Racing. Dessutom blir det snart ett återbesök i Norrköping med anledning av vårens och sommarens månatliga bilträffar, Meet of the month. Under den dryga halvtimmen vi fick hänga med Kim och hans maffiga myndighetsinspirerade Dodge RAM var det minst ett tiotal personer som kom fram och gav beröm, fotograferade den eller lät fotografera sina barn framför bilen. På S-W-A-T.SE kan du se Dodgens ursprungliga utseende.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

I helgen som gick var det återigen dags för Gatebil att inta Mantorp Park....
På lördagskvällen körde Motorgården sin årliga cruising på Kungsgatan i Norrköping. Mellan klockan 18 och...
På lördagskvällen samlades en stor mängd bilar och människor på Stadium Arena i Norrköping...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-0.5 ° C
0 °
-1.7 °
59 %
5.1kmh
0 %
fre
3 °
lör
5 °
sön
3 °
mån
1 °
tis
3 °