-0.4 C
Norrköping
fredag, maj 7, 2021

Norrköping: Man knivrånades av tre tjejer – Polisen söker vittnen

Klockan 18.37 ringer en man och anmäler att han blivit rånad ungefär en timme tidigare på Timmermansgatan i Norrköping.Rånet skall ha skett runt 17.40-tiden. Mannen hade varit på Mirum Galleria och där tagit ut pengar. När mannen sedan lämnade gallerian hörde han steg bakom sig. Han vänder sig om och där stod tre tjejer som sa att de visste att han hade pengar och att han skulle ta fram dom.När mannen tvekar tar en av tjejerna tog fram en kniv. Han kände sig då hotad och lämnade över pengarna.De tre tjejerna uppskattas vara i 15-18-årsåldern och mörkhyade. Den som hotade med kniven var mer mörkhyad än de andra, hade kort mörkt hår, kraftig kroppsbyggnad, stor näsa och okänd klädsel.Den andra tjejen var ca 170-175 cm lång, hon hade långt mörkt hår med tofs. Hon bröt på svenska. Hon bar en midjekort skinnjacka med en vit tröja innanför.Den tredje tjejen hade en brun jacka med bälte i midjan och färggranna gymnastikskor.Polisen är intresserad av tips om rånet, den som kan ha sett händelsen eller personer som stämmer med signalementet på Mirum Galleria under kvällen ombeds tipsa polisen på telefon 114 14.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

 Polisen fick, under söndagskvällen, samtal om ett rånförsök som hade inträffat utomhus i Folkparken...
Polis larmades, klockan 23.30 kvällen/natten mot måndag till centrala Norrköping med anledning av ett...
På tisdagskvällen larmades flera polispatruller till Hageby i Norrköping.Polisen fick larmet strax före klockan...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.4 ° C
0 °
-1 °
93 %
0.5kmh
20 %
fre
9 °
lör
13 °
sön
13 °
mån
24 °
tis
17 °