1.7 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Norrköping: Mötte inbrottstjuv i hallen

Klockan 16.25 ringde en anmälare till polisen och berättade att han mött en inbrottstjuv i sin hall. Det var när anmälaren kom hem till sin villa på Hövdingevägen i Herstadberg som han mötte en helt okänd gärningsman med en kofot i handen. Handgemäng uppstod mellan anmälaren, som försökte genomföra ett gripande, och mannen med kofoten. Inbrottstjuven knuffar sedan undan anmälaren och flyr till fots från platsen. Under flykten slår han dessutom kofoten i vindrutan på anmälarens bil som stod parkerad på garageuppfarten. Flera polispatruller var snabbt på plats och de kontrollerade samtliga bilar som lämnade området. Man sökte även med hund i området. Gärningsmannen som polisen söker uppskattas vara 25-30 år, ca 180 cm lång och ljus. Han var klädd i en stickad ljus tröja och blå jeans. Han hade en påse i handen när han lämnade brottsplatsen, sannolikt en tygpåse, som kan innehålla stöldgods. Allmänheten ombeds ringa till polisen på 114 14 eller 112 om man ser den misstänkte mannen.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...
Strax efter klockan 18 larmades polisen om ett personrån på Hantverkaregatan i Norrköping. En kvinna...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
1.7 ° C
3 °
1 °
86 %
3.6kmh
1 %
tis
11 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
4 °