4 C
Norrköping
torsdag, maj 6, 2021

Linköping: Dubbelmord i Ljungsbro inatt

Polis och ambulans larmades vid två-tiden natten mot lördagen till en adress i Ljungsbro utanför Linköping.När man anlände till platsen anträffades en 15-årig pojke och en kvinna i 55-årsåldern avlidna. Ytterligare en man anträffas skadad och förs till sjukhus för vård.Händelsen skall ha föregåtts av någon form av inbrott i ett källarutrymme där två tonårspojkar uppehöll sig. En av pojkarna skall sedan ha släpats iväg av den misstänkte gärningsmannen och när kvinnan och hennes sambo försökt undsätta pojken skall handgemäng ha uppstått.En fastighet och ett stort område spärrades av och polisens tekniker har jobbat hela dagen med att säkra spår. SKL finns också på plats och polisen utreder den allvarliga händelsen som en särskild händelse. Det är en omfattande insats som pågår.Den misstänkte gärningsmannen anträffades i närområdet klockan 02:22 efter att ha spårats upp av en hundpatrull. Han greps och anhölls vid nio-tiden på sannolika skäl misstänkt för mord i två fall.Ett särskilt tipstelefonnummer har upprättats dit man kan vända sig om man tror sig ha sett något som eventuellt kan sättas i samband med händelsen: 0722-096080.Uppdaterad 16.56

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Just nu pågår inspelningar av Netflix nya svenska originalserie ”Den osannolika mördaren”.Serien är baserad...
Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot den kvinna som sedan i tisdags suttit anhållen misstänkt...
Det var strax efter klockan ett på måndagsnatten som polisen larmades till Ljura där...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
4 ° C
4 °
3.9 °
87 %
4.6kmh
90 %
tor
5 °
fre
9 °
lör
13 °
sön
11 °
mån
23 °