NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Brand i företagsbyggnad på Butängen

Natten mot tisdagen larmades räddningstjänst från flera stationer samt ambulans och polis till en brand i en företagsbyggnad på Fredriksdalsgatan i Norrköping.Larmet inkom till SOS Alarm klockan 02.37 och enligt de första uppgifterna skulle synliga lågor ses i lokalerna och det kom rök från ett fönster. När brandmännen anlände till platsen möttes dom av en fullt utvecklad brand. Rökdykare tog sig in i lokalerna och efter ungefär fyrtio minuter meddelades att branden var släckt.Ett område kring brandplatsen spärrades av och polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand. En teknisk undersökning kommer att utföras i hopp om att kunna fastställa brandorsaken och för att säkra eventuella bevis.

Relaterade artiklar

Back to top button